Amiclubwear

7 Aralık 2016 Çarşamba

Highgenic Temizlik Ürünleri

Merhabalar 
Bugün sizlere kozmetik dışında Highgenic temizlik ürünlerinden bahsetmek istiyorum.

@Highgenic Silikonlu Temizleyici

Cam , metal, mobilya, perde gibi tüm yüzeylerin temizliğinde ve parlatılmasında yardımcı oluyor.Resmen kullandığınız yer pırıl pırıl oluyor. Uv koruyucu özelliği ile mobilyalarınızın perdelerinizin renginin solmasını önlemeye ve ömrünü uzatmaya yardımcı oluyor.Antistatik özelliği ilede toz tutmasını önlüyor.Kireç ve lekelerin oluşumunu engeliyor.Yağmur ve su damlalarını kaydırıyor.
Kullanımı:
Püskürtücü spreyi on konumuna getirip yüzeye 20-25 cm uzaklıkla püskürtünüz.Dairesel hareketlerle kuruyuncaya kadarsiliniz.



@Highgenic Leke Cıkarma Mendili

Benim için harika ve kolay kolayda vazgeçemeyeceğimi düşündügüm bir ürün👍🏻:) 
Evde ,işte, okulda nerede olursanız olun çantanızda kolaylıkla bulundurabileceğiniz leke çıkarma mendilini kumaşlar üzerinde oluşan makyaj, kahve, meyve suyu gibi ürünleri kolaylıkla çıkarmanızda yardımcı oluyor yapmanız gereken sadece mendili poşetinden çıkarıp kirlenmiş bölgeye uygulamanız.Bu kadar basit :)
Kullanımı:
Emici beyaz bir bezi lekenin altına yerleştiriniz.Leke mendili ile lekeyi dıştan içe doğru yavaş yavaş vuruşlarla uygulayınız.Gerek olursa leke mendilini ıslatıp yenidem deneyebilirsiniz.Sonrasında ise ıslak ve temiz bez yardımı ile müdahale ettiğiniz bölgeyi siliniz.


Bie diğer leke çıkarmada yardımcı olacak  @highgenic leke çıkarıcı roll on  buda aynı sekılde çok pıratik ve çantanızda kolaylıkla taşıyabileceğiniz bir ürün✔️


Kullanımı:
Lekenin altına temiz bir bez koyunuz.leke-rollon'un dönen topunun yardımı ile lekenin üzerine sürünüz.Sabun artıkları iz bırakabilir bu yüzden temiz bir bez ile siliniz.



@Highgenic Çamaşır Suyu

Özel jel formülü ve çamaşır suyu katkısı sayesinde yüzeyi derinlemesine temizler ve hijyen sağlar.Kıvamı biraz katı o yüzden başka çamaşır suları gibi hemen akıp gitmiyor.Bu özelliğinden dolayı çok sevdim.Çamaşır sularının sevmediğim özelliği kokusu @highgenic kokusu aşırı rahatsız etmiyor.Bu yüzden daha da çok sevdim.
Banyo, klozet, mutfak ve beyaz çamaşırlarda bulaşık makinalarında kullanılabilir.Özel başlığı sayesinde ulaşılması zor yerlere ulaşılabilir.


@Highgenic Narsprin
Leke çıkarmada , banyo, mutfak, koltuk temizliğinde  tüm yüzeylerde güvenle kullanabileceğiniz bir ürün Genel temizleyici ve parlatıcıdır.Zaten  highgenic ürünleri genel temizlik acısından harika:)


@Highgenic Derz ve Banyo Temizleyici

Güçlü ve geliştirilmiş sayesinde seramik , fayans aralarını , lavoba kirlerini çok kısa sürede temizlemede yardımcı oluyor.Lavoba  ve seramiklere zarar vermedi.Sanki fayanslarım ilk günkü gibi parlaklığına geri döndü.


Kullanımı:
Kirli yüzeye püskürtüp 1-4 dk beklettikten sonra bol  su ile siliyorsunuz.

Highgenic ürünlerini gerçekten sevdim.Söylemeliyim ki diğer ürünlerinide çok merak ediyorum.Tek tek kullanacağımdan emin olabilirsiniz.Bu ürünlere A101 , Bim , Hakmar , Özdilek , Eve , File, Özhan , Seyhanlar , Rizegros, Üçler, Halciler , Üçler mağazalarından ulaşabilirsiniz.
Sevgiler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder